Contoh Bungkusan

Kos penghantaran adalah pada kadar rata (NOTA:  Jika anda membeli produk lebih daripada satu jenis, contoh anda membeli 24K Bedak Ratu V’Asia dan krim Air Susu Ibu(ASI) - bayaran pos hanya sekali sahaja iaitu hanya RM6 (semenanjung) @ RM9 (Sabah , Sarawak & Labuan), bukan saja pada kawasan,tetapi juga KUANTITI belian anda diportal kami. Dengan membuat pembelian mana-mana produk, pada kadar kuantiti yang berbeza, anda hanya dikenakan kos penghantaran sekali saja untuk pesanan tersebut.

Bungkusan yang pihak kami buat

contoh bungkusan   contoh bungkusan

Bungkusan Yang Kami Pos

Pesanan anda akan diproses dalam masa 24 jam selepas pembayaran anda disahkan.
Kami hanya menggunakan perkhidmatan pos laju untuk penghantaran pesanan anda. Bagi semenanjung Malaysia, setiap pesanan akan sampai ke tangan anda dalam 1-2 hari. Manakala bagi Sabah dan Sarawak antara 1-4 hari.

Jika anda masih tidak menerima pesanan anda dalam masa 4 hari bekerja, sila hubungi kami. Kami akan periksa jika terdapat masalah dengan penghantaran anda.

Kerahsiaan

Semua pesanan akan bungkus dalam sampul surat atau kotak dan kemudian dibalut dengan plastik(jika perlu). Jadi adalah mustahil untuk sesiapa mengetahu isi kandungan bungkusan anda termasuk posmen. Contoh kami bungkus pesanan anda seperti gambar diatas. Kami akan memastikan tiada siapa pun tahu isi kandungan bungkusan anda. Itu jaminan kami dari KedaiWanita.com

 

Lock full review www.8betting.co.uk 888 Bookmaker

Kami adalah jujur dan anda pasti dapat !! Apa yang anda telah bayar.

Sila Save No Kami- Untuk Terus Whatsapp Kami